kop loots farmsum
link naar linkedIn pagina
menu button
menu button
hero image vnieuws en partners Loots BV
adresblok loots bv Farsummail button
adresblok loots bv Farsummail button

Nieuws & partners

De Regelhulp van Rijksoverheid biedt ondersteuning bij het regelen van zorg.

 

Lees hier het laatste nieuws van GGZ Nederland, de brancheorganisatie voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg.

 

Hier lees je het laatste nieuws van het CAK (Centraal Administratiekantoor), een publieke dienstverlener waar je alles over de eigen bijdragen binnen de WLZ en de WMO kunt vinden.

 

Op de website van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is een pagina gewijd aan informatie over de langdurige zorg:

 

Beschermd Wonen

 

Wet Langdurige Zorg

 

Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) beoordeelt of u in aanmerking komt voor zorg uit de Wet Langdurige Zorg.

 

Nieuws omtrent uitkeringen, vind je op de website van het UWV, evenals eventuele ondersteuning bij het vinden van een baan.

 

Werkplein Fivelingo zet zich in voor werk, inkomen en participatie en voert de Participatiewet uit voor de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum.

 

Op de website van Verslavingszorg Noord Nederland kun je informatie vinden over verschillende soorten drugs, gamen en alcohol. Ook voor hulp kun je daar uiteraard terecht. Wonen bij LOOTS gaat geregeld gepaard met een behandeling bij VNN.

 

Lentis geeft informatie over diverse psychische klachten. Tevens biedt Lentis hiervoor behandelingen. Evenals bij verslavingsproblematiek, is een behandeling op de psychische klachten geen uitzondering wanneer je woont bij LOOTS.

 

Een tak van Lentis is het Autisme Team Noord-Nederland (ATN), gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS).

adresblok loots bv Farsummail button